Ditte Koustrup

Magiske Dage Odense

Om projektet

Magiske Dage Odense er en stor fantasy festival der afholdes i Odense by hver år i uge 42, torsdag – lørdag. Grundet covid-19 blev festivalen i år aflyst, og med en risiko for at epidemien ikke er over til næste år, ville de gerne have en alternativ løsning på problemet.

Løsning

Med festivalens situation og æstetik i betragtning, blev der udformet et koncept baseret på en online version af festivalen, hvor deltagerne ville have mulighed for at nyde festivalen i sikre omgivelser. Gennem rapporten vil der blive redegjort for hvordan folk, der ikke har mulighed for at dukke fysisk op på festivalen, kan blive inkluderet, med udgangspunkt i Magiske Dage Odense.

For at komme frem til en besvarelse af problemstillingen, blev der undersøgt allerede eksisterende online festivaler og hvad de indeholder. Med spørgeskemaer og interviews med målgruppen, vil der blive undersøgt hvilke elementer der skaber mest værdi i en online festival, samt hvordan der kan skabes en stemning, der ligner den på festivalen. Og via en heuristisk metode finde frem til hvordan samarbejdspartnerne bedst muligt kan inkluderes i en online festival.

Design

Kort design og wireframe

Customer Journey Map og eksempel på aktivitets storyboard

Marketingsmaterialer

Sociale Medie opslag

Bogbind

Relaterede Portfolio Elementer​